Samenwerken is kracht…

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA Compliance Group

Als de voortekenen in mei de belofte waarmaken, kan het nog wel eens een hete zomer worden. We kijken natuurlijk uit naar bijvoorbeeld lange en zwoele zomeravonden, fijne barbecuefeestjes en voor velen onder ons een fijne vakantie.

De komende tijd is de accu opladen het devies – met op z’n tijd een verfrissende regenbui die de gemoederen bedaart – zodat we met vernieuwde energie weer grote en kleine uitdagingen kunnen tackelen. Toch zitten wij bij KTBA niet stil en zijn volop bezig nieuwe ideeën te ontwikkelen welke wij in de zomer kunnen uitwerken.

Vorige week hebben we, eveneens op een warme dag in mei, een hackathon georganiseerd voor onze medewerkers. Op een mooie locatie in het iconische Klokgebouw in Eindhoven. Op deze grond zijn vele innovatieve ideeën door Philips bedacht. Een perfecte locatie voor een event waarin onze specialisten hun slimme hoofden bij elkaar steken om binnen korte, vastgestelde tijd een bepaald innovatief idee te presenteren. Onder het motto “Kennis is macht, samenwerken is kracht”.

Alle medewerkers hielpen mee om nieuwe innovatieve plannen te maken. Wat een commitment, om trots op te zijn! Zo ontstonden er in ‘no time’ nieuwe inzichten en ideeën. Tijdens de hackathon draaiden alles om samenwerking. We gingen er met z’n allen tegenaan in een gezellige, informele setting om zo snel mogelijk een goede oplossing te zoeken. Teamwork, tijdsdruk en de nodige ontspanning (met een heuse drumworkshop) zorgde voor een inspirerend evenement waarbij iedereen het maximale uit zichzelf haalde.

De beste drie ideeën worden ook daadwerkelijk uitgewerkt zodat u en wij hiervan later kunnen genieten. Daarnaast hebben wij deze dag zoveel ideeën gehoord, dat we natuurlijk ook hier aandacht aan geven.

Al met al een geslaagde dag. Andere innovatieve onderwerpen staan in dit prachtige magazine.
Ik wens jullie veel leesplezier en een hele fijne, rustige en ontspannen(de) zomer!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur