Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Silke Potargent

Consultant KTBA Belgium

Lees meer over Silke

Dave Lensink

Consultant KTBA

Lees meer over Dave

Silke Potargent

Consultant KTBA Belgium

 

We don’t grow when things are easy, we grow when we face challenges.

 

Ik ben wonende in het mooie Belgisch Limburg waar veel van mijn vrije tijd gaat naar mijn gezin dat bestaat uit mijn partner en 2 jonge kindjes. Daarbuiten probeer ik mezelf nog wat uit te dagen en tegelijkertijd te ontspannen door met de koersfiets hellingen te beklimmen.

Vorig jaar ben ik gestart bij KTBA als consultant en trainer. Elke dag is anders! Verschillende doelen en impulsen wat deze job zeer boeiend maakt. Steeds weer de opgedane kennis verspreiden binnen een andere kwaliteitscultuur. Dat maakt het een plezier om naar mijn werk te gaan!

De vrijheid en zelfstandigheid die KTBA je biedt op het gebied van zelfontwikkeling en tijdsinvulling is de reden waarom ik voor KTBA heb gekozen en hopelijk nog lang van kan genieten.

Dave Lensink

Consultant KTBA

 

 Sociaal – Besluitvaardig – Pragmatisch en Daadkrachtig

 

Van Haagse bodem maar al geruime tijd gesetteld samen met vriendin en hond in Tilburg. Ruim 10 jaar heb ik als vakspecialist mogen werken in de horeca waardoor ik een kenmerkende persoonlijkheid heb ontwikkeld. Ik ben sociaal, besluitvaardig, pragmatisch en daadkrachtig. De oer-oude kreet: ‘niet lullen maar poetsen’ klinkt mij dan ook bekend in oren.

Na het horeca tijdperk, ben ik als voedingsmiddelentechnoloog afgestuurd aan HAS Hogeschool. Vervolgens werkzaam geweest in Noorwegen als QA manager.

Waarom KTBA? ‘Als de koffie lekker is dan teken ik…’ en zo geschieden het.

Maar zonder gekkigheid… Sinds dag één al een goed gevoel, welke nog steeds overheerst. Kansen en mogelijkheden komen je tegemoet, je hebt deze keuze of je deze wil aangrijpen. Elke dag is weer een nieuwe dag vol uitdagingen!

Werk samen met Silke en Dave aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur