KTBA BIJ TOP 250 GROEIBEDRIJVEN ERASMUS UNIVERSITEIT

 

Kaatsheuvel – KTBA groeit hard, heel hard. Dat werd bevestigd met een Top 250 nominatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een nominatie voor bedrijven die een minimale jaarlijkse groei van 20% in FTE en/of omzet in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2015-2018 hebben. Een nominatie uniek in Nederland onder de adviesbureaus in de voedingsindustrie. CEO Jeroen Sleenhoff is trots op alle medewerkers.

De Scale-up Dashboard van de Erasmus Universiteit Rotterdam is de enige lijst die alle Nederlandse bedrijven in acht neemt en meet of ze in deze lijst behoren. Er zijn meerdere lijsten beschikbaar, maar deze geven beperkte inzichten omdat bedrijven zichzelf registreren of gefocussed zijn op bepaalde sectoren.

Omdat KTBA het enige adviesbureau uit de voedingsindustrie is rijst de vraag waarom. Jeroen: ’KTBA heeft kunnen groeien door focus op de juiste bedrijfsonderdelen. Klanten merken het verschil en kiezen bewust voor een adviesbureau dat pragmatisch, daadkrachtig handelt in een persoonlijke en open sfeer. Door investeringen in mens en kennis hebben we jaarlijks een minimale groei van 20% weten te realiseren’.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur