2019:
we zijn er klaar voor

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA Compliance Group

Het afgelopen jaar lijkt wel in een flits voorbijgegaan, zoveel hebben we gedaan en bereikt. Met ontelbare succesvolle audits en een stijgend aantal trainingen en labelchecks. Op de lancering van de Food Fraud database van Riskplaza en LabelCompliance Consultancy in België kijken we met trots terug. De start van het Persoonlijk Ontwikkelingsplan zorgt daarnaast dat vanaf 2018 dat alle collega’s nog beter zijn opgeleid. En niet te vergeten: Riskplaza-audit+ is geaccepteerd op Ketenborging.nl!

In de indrukwekkende Fata Morganazaal in de Efteling hebben we met alle collega’s het fantastische jaar 2018 afgesloten. Met Eftelinginwoners Prins Ali en zijn hulpje Duban hebben we teruggeblikt op alle hoogtepunten en is het nieuwe businessplan gepresenteerd. Geheel in KTBA-stijl hebben we genoten van de Efteling en het diner!

2019 biedt evengoed mooie vooruitzichten. Allereerst zetten wij de trend in 2019 voort door een nieuwe dienstverlening te introduceren: Business Assurance. Het beheersen van een bedrijfsreputatie en alle operationele risico’s die de continuïteit van een organisatie garanderen is immers van levensbelang.

Daarnaast start Riskplaza met een proef voor certificering met een beperkte scope. Bij certificering volgens het Riskplaza-audit+ reglement is het verplicht dat het gehele assortiment tot de reikwijdte van de audit behoort. Deze verplichting wordt door bedrijven die met Riskplaza willen starten als een belemmering ervaren. Daarom willen we het mogelijk maken dat het certificaat ook voor een deel van het assortiment kan gelden. Hiervoor starten we een proef.

Ook hebben we ervoor gekozen om maatschappelijke betrokkenheid een grotere rol te laten spelen. KTBA ondersteunt Voedselbank Nederland en de Belgische Federatie van Voedselbanken met een financiële bijdrage en fysieke hulp van KTBA-collega’s. Zo staken onze collega’s onlangs bij een verhuizing de handen uit de mouwen. Ook de Stichting ‘Papa, hoe vangen ze vissticks uit de zee?’ heeft onze aandacht. In dit magazine is meer te lezen over dit bijzondere goede doel.

Tot slot, de KTBA Compliance Group blijft ambitieus. Best in class, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vastberaden om klanten en medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook in 2019 toonaangevend en innovatief!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur