Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Moyra Collin

Consultant KTBA Belgium

Lees meer over Moyra

Ahmet Serceli

Consultant KTBA

Lees meer over Ahmet

Moyra Collin

Consultant KTBA Belgium

 

Compliment people. Magnify their strengths, not their weaknesses

 

Vrijdag 1 juni 2018, mijn eerste dag bij KTBA als consultant en trainer. Een datum die al enkele weken in het vet gemarkeerd was, een positieve verandering in mijn leven, spannend!
Al van dag 1 heb ik enorm veel bijgeleerd en veel nieuwe collega’s leren kennen. De combinatie van trainen en consultancy is een zeer fijn gegeven, zet daar nog bij dat je in verschillende industrieën en aan verschillende projecten werkt. Met mijn verleden in de B2C food industrie waarbij ploegendienst en werken in het weekend en op feestdagen waardoor zeer lange werkweken onvermijdelijk zijn, is het fijn dat werken bij KTBA mij de mogelijkheid geeft meer te genieten van mijn thuissituatie.


Bekijk hier de werkdag van Moyra bij KTBA

Ahmet Serceli

Consultant KTBA

 

Doorzetter – Resultaatgericht – Loyaal – Leergierig

 

Sinds kort werk ik als consultant bij KTBA waarbij ik kwaliteitssystemen onderhoud en QA-taken uitvoer bij verschillende voedingsmiddelenbedrijven.
Ik zet me in om de wereld iedere dag voedselveiliger te maken zodat iedereen met een gerust hart producten uit de supermarkt kan kopen. Daarbij vind ik het mooi samen te werken met bedrijven die werken aan voedselveiligheid. De variatie, ontwikkelingsmogelijkheden en uitdagingen in mijn werk zorgen ervoor dat ik iedere dag mijn werk met veel plezier uitvoer.

‘Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes. Als je houdt van wat je doet, zul je succesvol zijn’

Werk samen met Moyra en Ahmet aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur