Helderheid en transparantie

In 1996 zag KTBA het levenslicht. Net nadat HACCP in de warenwet is beschreven en verplicht werd. 23 jaar later is KTBA uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met meer dan tweehonderd medewerkers. De organisatie heeft in een korte tijd een enorme groei doorgemaakt. KTBA heeft zich ontwikkeld en met het oog op de toekomst krijgen KTBA People in Food en de People in Food Group een nieuwe naam: KTBA Compliance Group. Deze nieuwe naam sluit aan bij de industrieën die we bedienen en verduidelijkt ons ruime aanbod.

KTBA Compliance Group is een ambitieus bedrijf. Best in class, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vastberaden om klanten de beste resultaten te laten behalen. KTBA is sinds jaren toonaangevend in de markt en ontwikkelt innovatieve diensten en producten.

Wij inspireren u graag! Hoe dan? Als strategisch sparringpartner op het gebied van Quality Assurance, Riskplaza & Business Assurance-diensten in de food- en consumer goods-branche. Dit maken we mogelijk met KTBA Consultancy, KTBA LabelCompliance, KTBA Academy, KTBA Software en Riskplaza.

Daarnaast biedt KTBA medewerkers carrièreperspectieven bij een maatschappelijk betrokken bedrijf dat zich vol passie inzet voor haar klanten. Klanten en medewerkers staan bij ons immers centraal.

Missie en Visie

‘KTBA ondersteunt en overtreft de verwachtingen van haar klanten met innovatieve, risicobeperkende en procesoptimaliserende diensten en tools die de wereld een stukje (voedsel)veiliger maken.’

Door toegenomen bewustwording onder consumenten stellen zij hogere eisen aan de kwaliteit, voedselveiligheid en de integriteit van producten. Ook kijken consumenten kritischer naar de transparantie en betrouwbaarheid van retailers, producenten en leveranciers, om zo een verantwoorde keuze te maken.

Retailers, normhouders, wetgevers, belangengroeperingen en voedingsmiddelenbedrijven stellen hogere eisen aan Quality Assurance en Business Assurance bij toeleveranciers. Het bieden van gevraagde informatie en garanties wordt voor bedrijven hierdoor steeds complexer.

Bedrijven die actief zijn in de sector Food en Consumer Goods hebben daarom grote behoefte aan specifieke kennis, strategische adviezen en praktische en organisatorische ondersteuning om te kunnen voldoen aan de eisen van markt en maatschappij.

Blijf op de hoogte van trends en ontwikkeling

Abonneer op ons magazine

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur