Quality Assurance

Diepgaande kenis van kwaliteit, dat leidt tot restultaat en succes!

 

Het halen van kwaliteitsdoelen vereist ervaring en een vooruitziende blik. Het is belangrijk dat je de juiste beslissingen neemt om als onderneming met vertrouwen de toekomst tegemoet te treden.

Hoe wij organisaties helpen
Strategisch advies op elk gewenst niveau

Behoefte aan een goed advies? KTBA denkt mee met uw organisatie; als sparringpartner of coach voor de QA-manager, om zo gezamenlijk de kwaliteitsdoelen te halen, maar ook op directieniveau als strategisch partner om uw organisatie in de juiste richting te laten ontwikkelen.

Tijdelijk de beste oplossing, voor elk project een interim specialist

Het is voor voedingsbedrijven vaak een uitdaging om alle kennis en disciplines op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid in huis te halen én te houden. Wanneer er tijdelijk behoefte is aan een kwaliteitsmanager of projectspecialist als gevolg van capaciteitsprobleem, kan KTBA ondersteunen met een interim specialist.

Uitbesteding van de kwaliteitszorg

Met de outsourcing mogelijkheden van KTBA wordt elke behoefte van ondersteuning voor de kwaliteitsafdeling ingevuld. Hierdoor kunt u de kwaliteitszorg van uw organisatie geheel of gedeeltelijk uitbesteden, en blijft u continu verzekerd van een kwalitatief goed gecertificeerd systeem.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur