LabelCompliance

De juiste productinformatie voor retailer en consument

 

Al uw labelling deskundig geregeld door KTBA

Bij het vermarkten, exporteren of uitbreiden van food of non-food producten krijgt u te maken met de etikettering. Complexe materie waarbij juiste vertalingen en het volgen van lokale wet- en regelgeving belangrijk zijn. Met een deskundig en professionele advies van onze etiketteringsspecialisten ondersteunen wij onze klanten bij internationale labellings-vraagstukken.

Hoe wij organisaties helpen
Productspecificatie en analyses gebundeld in een overzichtelijk rapport

Retailers stellen steeds hogere eisen aan de producten van hun leveranciers, zeker op het gebied van voedselveiligheid en de juistheid van consumenteninformatie. Een verhandelbaarheidsrapport biedt hierbij uitkomst: het vormt de garantie dat deze zaken bij een product in orde zijn.

Advies bij internationale etikettering en productspecificaties

De Consultants van KTBA LabelCompliance zijn specialisten in internationale etiketteringswetgeving en productspecificatiebeheer. Ze assisteren bij het opstellen van productinformatie voor verpakking of etiket. Zij helpen bij het opzetten en/of onderhouden van productspecificaties volgens de meest recente wetgeving.

Uitbesteden van specificatiebeheer en labelling van huismerken

KTBA LabelCompliance helpt steeds meer Europese non-foodretailers, supermarkten en huismerkeigenaren die de processen rondom specificatiebeheer en labelling van hun huismerken willen uitbesteden.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur