Testing services

Bouwen aan een gezondere wereld!

 

Door analyse en onderzoek werken KTBA en Mérieux NutriSciences wereldwijd aan het verbeteren van voedselveiligheid en –kwaliteit. Standaard of op maat gemaakt.

De laboratoria van Mérieux NutriSciences voeren analyses en onderzoeken uit op voedselveiligheid en kwaliteit.
Analyses

Van conceptfase tot schap voorzien we in ieder mogelijke analyse. Denk aan voedselveiligheid, kwaliteit en voedselwaarden. Voor deze analyses gebruiken we gespecialiseerde testen en onderzoeksmethode.

Onderzoek

Een team van experts helpen u met alle vraagstukken. Van onderzoek naar sensorische profielen tot productinnovaties. Samen met uw afdeling helpen wij met het opstellen en uitvoeren ieder gewenst onderzoek.

Ondersteuning voor de voedingsindustrie
Wateronderzoek

Water is een kostbare grondstof maar ook een van de belangrijkste bronnen van besmetting bij de productie van levensmiddelen. De kwaliteit van water is van levensbelang voor de gezondheid van mens en dier.

Omgevingsonderzoek

Het beoordelen van productiefaciliteiten met een omgevingsonderzoek zorgt voor beheersing van besmettingsrisico’s in het productieproces.

Datamanagement

Met datamanagement beschikken over de juiste kennis en kunde om acties te ondernemen voor het verbeteren van het kwaliteitssystemen.

Contractonderzoek

Om van conceptfase tot in het schap de houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van producten te garanderen, is gedegen wetenschappelijk onderzoek cruciaal.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur