Academy

Praktische trainingen voor foodprofessionals

 

Bij KTBA Academy geloven we dat het delen van kennis mensen sterker maakt.
De kennis en ervaring die de specialisten van KTBA opdoen in de praktijk delen wij daarom met een ruim trainingsaanbod van KTBA Academy. Passend bij ieder niveau in de organisatie. Of het gaat om directie, management of productiemedewerkers. Altijd een trainingsvorm die bij de situatie past.

Kennis delen op ieder gewenst niveau

De jaarlijks terugkerende HACCP-trainingen is bij vele normen een eis voor het behouden van uw certificering. De verschillende vormen van HACCP trainingen zijn een van de populairste trainingen binnen KTBA Academy. Mede door de verschillende trainingsmethode worden de basistrainingen geen saaie herhaling.

Ons aanbod HACCP-trainingen:

HACCP E-learning


HACCP a la Carte


HACCP spelvormen


HACCP teamleden

Heeft u geen tijd om te wachten op de jaarlijkse HACCP trainingen? Kies dan voor HACCP e-learning van KTBA Academy! Door middel van diverse e-learning mogelijkheden biedt KTBA nu ook de mogelijkheid om uw personeelsleden online te trainen.

Bekijk onze E-learning modules

De jaren lange kennis en ervaring die KTBA heeft met implementeren van de verschillende kwaliteitsnormen, delen wij in onze trainingen. Voor professionals in food die zijn kennis wil verbreden bieden wij ook trainingen aan over  o.a. :

Herkomstetikettering


Interne Audit training


FSSC 22000


Etiketteren volgens de 1169/2011


Training PCQI

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur