Jaarlijkse HACCP-training

Geen
saaie herhaling

KTBA FoodCampus Jaarlijkse HACCP training

De jaarlijkseHACCP TRAININGEN

HACCP staat voor: Hazard Analyses Critical Control Points, en is een voedselveiligheidssysteem dat binnen de voedingsindustrie wordt gevolgd om de voedselveiligheid te waarborgen. Veel gangbare normen zoals BRC en IFS stellen daarom een jaarlijks terugkerende HACCP-trainingen als eis voor het behouden van uw certificering.

De HACCP trainingen zijn een van de populairste trainingen binnen FoodCampus en worden veelal ingezet om productiepersoneel te trainen en het opleiden van het HACCP-team.

Selecteer onderwerpen HACCP training

Geen saaie herhaling

Bij FoodCampus vinden we dat de jaarlijkse HACCP-trainingen nooit een saaie herhaling mag zijn. Het is natuurlijk nuttig om de verplichte basiskennis vers te houden. De HACCP-training is echter ook een kans om uw mensen wat extra kennis mee te geven!

 

Haal maximaal resultaat uit de jaarlijkse HACCP-training

KTBA FoodCampus biedt ‘HACCP-trainingen à la Carte’. U kiest naast de vaste BASISMODULE voor extra modules met een wisselend ‘QA’-onderwerp. Zo kunt u zelf aangeven welke onderwerpen extra aandacht behoeven.

 

Direct een HACCP training samenstellen

Maak kennis delen leuk!

Bij KTBA Foodcampus geloven we dat het delen van kennis mensen sterker maakt. Hiervoor is interactie nodig. Daarom hebben we bij KTBA Foodcampus Het grote HACCP spel ontworpen; een spel waarmee je je kennis over de basisprincipes van HACCP op een leuke manier vergroot. In dit spel gaan productiemedewerkers uit de voedingsmiddelenindustrie de strijd met elkaar aan om een voedselveiligheidscertificaat te bemachtigen.

Maak kennis met Het grote HACCP spel

HACCP-spel

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur