Het grote HACCP spel

Het bordspel over voedselveiligheid

Het grote HACCP spel is een combinatie van spel, quiz en training. Het is in het groot uitgevoerd met enorme dobbelstenen en pionnen. Dit maakt het spelen ervan tot een beleving op zichzelf. Iedere speler krijgt een rode knop waarop gedrukt moet worden om zo snel mogelijk het juiste antwoord te geven. Geef je een fout antwoord? Dan moet je het gedobbelde aantal stappen terug gaan op het spelbord. Het grote HACCP spel is te spelen als individu of als groep.

Alle spelvragen zijn gebaseerd op HACCP-principes. De spelonderwerpen komen overeen met de normeisen uit de praktijk. Na alle vragen en gegeven antwoorden krijgen de spelers het juiste antwoord te horen. Aan het einde van het spel is iedereen in staat om de HACCP-toetsing succesvol af te ronden. Vervolgens kan iedereen aan de slag met de opgedane kennis.

Annie Werner
Annie Werner-Alting

QESH-manager

 

Het grote HACCP spel is heel vernieuwend. Het is geen statische training, de combinatie van het spelelement met een concurrentiestrijd maakt het tot een succes. Mensen zijn gemotiveerd om het veiligheidscertificaat te winnen.

KTBA FoodCampus heeft met Het grote HACCP spel een alternatief ontwikkeld voor traditionele trainingsmethoden.
Het grote HACCP spel is bij een aantal grotere producenten in Nederland & België uitgeprobeerd, met groot succes.
Informeel en ontspannen kennisoverdracht

 

Het grote HACCP spel heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele trainingsmethoden voor werknemers in de voedingsmiddelenindustrie. Het spel zorgt dat deelnemers in een informele en ontspannen sfeer elkaars ideeën over voedselveiligheid kunnen delen. Zo draagt het spel niet alleen bij aan de kennis van de deelnemers, maar zorgt het tegelijkertijd voor waardevolle teambuilding en awareness over het belang van voedselveiligheid.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur