Jaarlijkse HACCP training

Niet saai, maar leuk

De jaarlijks terugkerende HACCP-trainingen is bij vele normen een eis voor het behouden van uw certificering. De verschillende vormen van HACCP trainingen zijn een van de populairste trainingen binnen KTBA Academy. Mede door de verschillende trainingsmethode worden de basistrainingen geen saaie herhaling.

HACCP E-learning

Heeft u geen tijd om te wachten op de jaarlijkse HACCP trainingen? Kies dan voor HACCP e-learning van KTBA Academy! Door middel van diverse e-learning mogelijkheden biedt KTBA nu ook de mogelijkheid om uw personeelsleden online te trainen.

Bekijk onze E-learning modules

HACCP-trainingen à la Carte

Kies zelf de onderwerpen van uw jaarlijkse HACCP training. U kiest naast de vaste BASISMODULE voor 2 gratis modules met een wisselend ‘QA’-onderwerp.  Tevens kunt u de keuze voor de modules afstemmen op verschillende cursusgroepen. Zo haalt u maximaal resultaat uit uw HACCP-training!

Lees meer over HACCP a la carte training

HACCP Training in spelvorm

Trainingen in spelvorm als basis om informatie te laten beklijven. De spellen zorgen ervoor dat productiepersoneel in een informele en ontspannen sfeer elkaars ideeën over voedselveiligheid kunnen delen.

Lees meer over spel, quiz en training

Training HACCP-Teamleden

Hoe werkt het HACCP-systeem en de gevarenanalyse en hoe zet je deze op? Welke keuzes zijn gemaakt bij het opzetten van de gevarenanalyse van uw bedrijf en waarom? Het HACCP-team is het hart van het kwaliteitssysteem. Het doel van deze training is het verbeteren en ‘gelijktrekken’ van de kennis op het gebied van HACCP en voedselveiligheid.

Lees meer over HACCP teamleden training

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur