Interne audit trainingen

Auditeren is een vak en vereist noodzakelijke technieken om tot goede resultaten te komen.

Beoordeling van de processen

Met een interne audit wordt binnen een organisatie gekeken naar het goed en betrouwbaar functioneren van de organisatie. Tijdens een audit staat het controleren van één proces of meerdere processen op een systematische en gedisciplineerde aanpak centraal. Interne audits zijn een fundamenteel onderdeel van elk (kwaliteits)managementsysteem.

Audits vereisen specialistische kennis. Auditeren is een vak. Interne audits zijn essentieel voor bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bij veel kwaliteitsnormen – waaronder ISO 9001, HACCP, BRC, IFS en FSSC 22000 – zijn interne audits verplicht. KTBA Academy biedt in haar trainingsaanbod daarom zowel een basis als een vervolg, pro, opleiding.

Training

Interne audit basis

 

Tijdens de training leer u om op effectieve wijze, door middel van het houden van interne audits, relevante informatie te verzamelen over de werking van het kwaliteitssysteem.

 

Naar de training Interne auditor basis

Training

Interne audit pro

 

In deze training worden u handvatten gegeven waarmee de interne audits efficiënter gemaakt kunnen worden, waardoor zowel compliance als bedrijfsprestaties verbeterd worden.

 

Naar de training Interne auditor basis

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur