Training

Hoe bereid ik mij voor op een IFS PIA Assessment ?

Tijdens de training IFS PIA maken we duidelijk hoe groot de impact van dit protocol op uw bedrijfsvoering en management is.

 

Productintegriteit is een onderwerp wat de afgelopen jaren steeds belangrijker wordt. Voedselfraude is een stukje van deze productintegriteit, maar dat is zeker niet alles. Het IFS PIA protocol is in april 2019 uitgekomen en wordt ondersteund door zowel Albert Heijn, Jumbo als Superunie. Voor het voeren van de claim “Varken van Morgen” is het vereist dat een IFS PIA assessment is uitgevoerd met een goed resultaat.

Dit assessment gaat veel verder en dieper dan we tot nu toe gewend zijn. Product integriteit, maar ook data integriteit wordt geborgd door implementatie van dit protocol. In dit proces wordt de gehele keten van inkoop van grondstoffen en verpakkingsmateriaal tot en met de verkoop van eindproducten. Alle risico’s op het gebied van integriteit worden systematisch geïdentificeerd en aantoonbaar geborgd.

Tijdens de training IFS PIA maken we duidelijk hoe groot de impact van dit protocol op uw bedrijfsvoering en management is. Aanvullende risicoanalyses, beheersmaatregelen en monitoringsactiviteiten zullen worden besproken en geoefend tijdens deze training. U leert de risico’s op integriteit in kaart te brengen en te beheersen. (Zowel intern als in de keten)

Training

IFS PIA

 

Het doel van deze training is uw kennis van productintegriteit en de IFS PIA standaard te verhogen. Door deze training bent u in staat om de IFS PIA te interpreteren en daardoor deze te implementeren in uw organisatie.

 

Meer over de training IFS PIA

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur